pi6TV - Nieuws

Latest

pi6TV 10 en 11 juni uitgeschakeld

Het weekend van 10 en 11 juni zal pi6TV zijn uitgeschakeld. Dit in verband met de ATV contest en op zaterdag tevens vanwege een primaire gebruiker in Eindhoven. Zie ook de website van Agentschap Telecom voor details.

pi6TV tijdelijk uitgeschakeld

In verband met Koningsdag is pi6TV tijdelijk uitgeschakeld. Zie ook de website van Agentschap Telecom.

Besturing werkt weer!

De "oude" besturing van pi6TV is weer gerepareerd en beschikbaar. De syncdetector werkt weer naar behoren en er kan weer gebruik worden gemaakt van de DTMF commando's. De ingebruikname van een nieuwe besturing zit nog steeds in de planning..

Geen besturing

Op het moment werkt pi6TV zonder besturing. De PIP is nu gevuld met PI6EHV (vak 1), 1252 MHz (vak 2), PI6ANH (vak 3) en 10180 MHz (vak 4). Het audio van vak 2 is te horen op 6.5 MHz en van vak 4 op 6.0 MHz. Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe besturing om alle functionaliteit weer beschikbaar te krijgen.

PI6ANH en ON0SNW

De ontvanger voor PI6ANH is gerepareerd en teruggeplaatst. Deze had het alweer enige maanden geleden begeven. Ook is er een digitale ontvanger bijgeplaatst voor ON0SNW via PI6ATV. Helaas blijkt de sync detector zijn beste tijd gehad te hebben. Mocht je willen experimenteren, dan is het aan te raden om de ingang met DTMF op 439.4375 MHz handmatig open te zetten. Zie hiervoor de codes op de DTMF pagina.